Forum Supportu Strona Główna Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Znak ,,?" przy pisaniu polskich znaków
Autor Wiadomość
MultiGTAMISSION 

Pomógł: 1 raz
Wiek: 15
Dołączył: 22 Gru 2011
Posty: 146
Skąd: Pyrzyce
  Wysłany: 2012-07-26, 17:45   Znak ,,?" przy pisaniu polskich znaków
  


Dzień dobry! Widzę, jak dużo for na www.grupy-dyskusyjne.pl (ja też, bo mam forum) gdy piszę się te znaki jak: ą,ć,ę,ó itd. to są znaki zapytania. Możecie naprawić ten błąd. Prawdopodobnie naprawia się jakimś zapytaniem, który chyba państwo musi wykonać.
_________________
Ten użytkownik chciałby zostać administratorem tego forum i głębiej wtrącać się w działalność innych Użytkowników.
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 160 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3218
Wysłany: 2012-07-26, 19:17   
  


MultiGTAMISSION, podaj adres forum. Sprawdzałem na starym forum supportu i polskie znaki działają poprawnie.
 
     
MultiGTAMISSION 

Pomógł: 1 raz
Wiek: 15
Dołączył: 22 Gru 2011
Posty: 146
Skąd: Pyrzyce
Wysłany: 2012-08-12, 07:08   
  


www.multigtamissionblog.grupy-dyskusyjne.pl
_________________
Ten użytkownik chciałby zostać administratorem tego forum i głębiej wtrącać się w działalność innych Użytkowników.
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 160 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3218
Wysłany: 2012-08-12, 11:01   
  


MultiGTAMISSION, już powinno być ok.
 
     
Frontins 


Pomógł: 5 razy
Wiek: 23
Dołączył: 19 Mar 2012
Posty: 175
Skąd: Mariaszki xd
Wysłany: 2012-08-13, 10:34   
  


Jak ja wchodzę to jest tak samoMich@ł,
_________________
Ktos Poszukuje grafika? pisz gg 36111766 !
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 160 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3218
Wysłany: 2012-08-13, 18:26   
  


Frontins, a napisałeś jakiegoś posta w celu sprawdzenia znaków? Wątpię...
 
     
avonek

Dołączył: 30 Paź 2012
Posty: 9
Wysłany: 2013-03-23, 13:37   
  


Cześć,

mamy małą awarie, skasowały się posty i tematy z ostatnich 2 dni(?) dodatkowo wszystkie posty są bez polskich znaków, nowe dodawane już dzisiaj są normalne. Adres forum:

http://www.saginorweskie.grupy-dyskusyjne.pl
 
     
MultiGTAMISSION 

Pomógł: 1 raz
Wiek: 15
Dołączył: 22 Gru 2011
Posty: 146
Skąd: Pyrzyce
Wysłany: 2014-06-29, 17:34   
  


Przepraszam, że w starym temacie, ale nadal na tym samym forum są znaczki "?" przy polskich znakach. Zrób coś Michał z tą bazą danych.
_________________
Ten użytkownik chciałby zostać administratorem tego forum i głębiej wtrącać się w działalność innych Użytkowników.
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 160 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3218
Wysłany: 2014-06-29, 19:56   
  


MultiGTAMISSION, na jakim forum i gdzie konkretnie występuje problem z polskimi znakami?
 
     
zapalniczka 

Wpisz dowolną liczbę: 1
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 23 Lut 2014
Posty: 133
Skąd: Łódź
Wysłany: 2014-07-01, 07:55   
  


Ja nie widzę żadnych problemów ze znakami.
_________________
 
 
     
MultiGTAMISSION 

Pomógł: 1 raz
Wiek: 15
Dołączył: 22 Gru 2011
Posty: 146
Skąd: Pyrzyce
Wysłany: 2014-07-22, 09:10   
  


Ojoj, to bodajże http://multigtamissionblog.grupy-dyskusyjne.pl/ , jedno ze starszych for.
_________________
Ten użytkownik chciałby zostać administratorem tego forum i głębiej wtrącać się w działalność innych Użytkowników.
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 160 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3218
Wysłany: 2014-07-22, 20:30   
  


MultiGTAMISSION,
Mich@ł napisał/a:
i gdzie konkretnie występuje problem z polskimi znakami?
 
     
MultiGTAMISSION 

Pomógł: 1 raz
Wiek: 15
Dołączył: 22 Gru 2011
Posty: 146
Skąd: Pyrzyce
  Wysłany: 2014-07-25, 12:35   Odpowiedź
  


Mich@ł napisał/a:
MultiGTAMISSION,
Mich@ł napisał/a:
i gdzie konkretnie występuje problem z polskimi znakami?



Okej, wszystko działa, proszę nawet spojrzeć na Shoutbox; muszę pozmieniać treści i zacząć ponowną działalność forum. Tylko tak mi się nie chce zmieniać tych "?"..
_________________
Ten użytkownik chciałby zostać administratorem tego forum i głębiej wtrącać się w działalność innych Użytkowników.
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 160 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3218
Wysłany: 2014-07-25, 13:34   
  


MultiGTAMISSION, nie obraź się ale przecież na tym forum nic nie ma ;)
Cytat:
Nasi użytkownicy napisali 0 postów, tematów 0

więc jak rozumiem musisz poprawić "?" w opisie jednej kategorii (przynajmniej tylko jedną nową widzę), a więc jak Ci się nie chce poprawić kilku znaków to już nic na to nie poradzę ;)
 
     
MultiGTAMISSION 

Pomógł: 1 raz
Wiek: 15
Dołączył: 22 Gru 2011
Posty: 146
Skąd: Pyrzyce
Wysłany: 2014-07-30, 08:18   
  


[quote=@Mich@ł][/b]MultiGTAMISSION[/b], nie obraź się ale przecież na tym forum nicc niema ;)
Cytat:
Nasi użytkownicyh napisali 0 postów, 0 tematów
.
więc jak rozumiem musisz poprawić "?" w opisie jednej kategorii (przynajmniej tylko jedną nową widzę), a więc jak Ci się nie chce poprawić kilku znaków to już nic na to nie poradzę ;)[/quote]


Żebyś wiedział, jak bardzo mi się nie chcę; troszkę leniem jestem. A przy okazji - z tego, co mi się wydaje - pierwszy, zaraz po www.bw2010.grupy-dyskusyjne.pl założyłem forum, wtedy, gdy było pełno "błędów".
_________________
Ten użytkownik chciałby zostać administratorem tego forum i głębiej wtrącać się w działalność innych Użytkowników.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,43 sekundy. Zapytań do SQL: 8
Reklama