Forum Supportu Strona Główna Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Najczęściej zadawane pytania
Autor Wiadomość
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 163 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3258
Wysłany: 2013-12-21, 13:14   
  


Frytek,

Frytek napisał/a:
Siema mam pytanie jak dodać grupie np. Właściciel dostęp do panelu administracyjnego?
Uprawnienia administratora dodasz tylko konkretnym osobą, a nie całej grupie.

Frytek napisał/a:
Kolejne pytanie: jak zrobić poddzial do działu?

[/quote]tak samo jak robisz dział, tylko wybierasz dział nadrzędny.
 
     
Frytek 

Wiek: 23
Dołączył: 20 Gru 2013
Posty: 8
Skąd: Piła
Wysłany: 2013-12-21, 15:30   następne pytanie
  


Super dzięki w 1 pytaniu mi pomogles
Ale w tym 2 to nie mam takiej opcji do tworzenia poddzialow mam do karegorii i działów ale nie ma niżej poddzialow :/

A i dodatkowe pytanie :-)
Jak zrobić ogłoszenie na forum? Tak jak jest na tym.. na stylu TicTack
 
 
     
Pablo 


Wpisz dowolną liczbę: 2147483647
Pomógł: 3 razy
Wiek: 18
Dołączył: 03 Mar 2013
Posty: 129
Wysłany: 2013-12-21, 16:27   
  


2. Najpierw robisz kategorie, np Extraklasa potem robisz dział np Lech Poznań i ponownie klikasz nowe forum (tak tam jest) wybierasz kategorie Lech Poznań no i masz już podforum o nazwie Budżet, np. W ostateczności mogę samemu Ci to zrobić, ale popróbuj bo tylko tak sie nauczysz ;-)
_________________
Zawartość podpisu została usunięta z powodu obraźliwych treści użytkownika
 
     
Frytek 

Wiek: 23
Dołączył: 20 Gru 2013
Posty: 8
Skąd: Piła
Wysłany: 2013-12-21, 17:20   Jeszcze jedno pytanie
  


Dzięki już umiem. Jeszcze jedno pytanko ;D

Jak zrobić ogłoszenie na forum? Tak jak jest na tym.. na stylu TicTack
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 163 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3258
Wysłany: 2013-12-21, 22:35   
  


Frytek, poświęć pół godzinki i zapoznaj się z PA forum w szczególności z zakładką "konfiguracja" ;)
 
     
Frytek 

Wiek: 23
Dołączył: 20 Gru 2013
Posty: 8
Skąd: Piła
Wysłany: 2013-12-21, 23:31   hmm
  


Kurcze weźcie mi opiszcie gdzie mam wejść bo nie mam na to czasu a słyszałem, że tu pomagacie bo wczsniej mi pomagaliscie .[/list]
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 163 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3258
Wysłany: 2013-12-22, 00:20   
  


Frytek, oczywiście że pomagamy... ale to nie znaczy że masz pytać o każdą opcję forum...

Szybciej byś znalazł sam tą opcje niż czekał na odpowiedź... szczególnie że już Ci wskazałem kierunek:
Mich@ł napisał/a:
zapoznaj się z PA forum w szczególności z zakładką "konfiguracja"


Chcesz być administratorem forum to poświeć parę minut na zapoznanie się z panelem administracyjnym. Nikt nie będzie Cię tutaj prowadził za rączkę i pokazywał gdzie są podstawowe opcje konfiguracji...
 
     
Frytek 

Wiek: 23
Dołączył: 20 Gru 2013
Posty: 8
Skąd: Piła
Wysłany: 2013-12-22, 15:05   hmm
  


Ogarniam już caly panel oprócz tego ... grzebalem w tej konfiguracji i są tam stopki itd... nie mogę tego ogarnąć a po za tym jak byście powiedzieli i już bym sam wiedział i pamiętał. Próbowałem i siedziałem i nic. Proszę wreszciee o prawdziwą pomoc.[/list]
 
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 163 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3258
Wysłany: 2013-12-22, 16:37   
  


Stopkę znalazłeś a pola: Włącz ogłoszenie na forum i Treść ogłoszenia już nie ;)?

PA => ogolne => konfiguracja => strona główna
 
     
Pablo 


Wpisz dowolną liczbę: 2147483647
Pomógł: 3 razy
Wiek: 18
Dołączył: 03 Mar 2013
Posty: 129
Wysłany: 2013-12-22, 16:38   
  


Nie ogarniesz całego panelu bo nawet tego nie umiesz zrobić, phpbb by przemo jest łatwe. Pa->Ogólne->Konfiguracja->Strony głównej->Włącz ogłoszenie na forum i napisz tam co chcesz. ;-)
_________________
Zawartość podpisu została usunięta z powodu obraźliwych treści użytkownika
 
     
Frytek 

Wiek: 23
Dołączył: 20 Gru 2013
Posty: 8
Skąd: Piła
Wysłany: 2013-12-22, 17:37   
  


Dzięki, sorry ludzie niezuwazylem tych zakładek u góry w ogólnych. Dzięki xD
 
 
     
ProDurex

Dołączył: 20 Mar 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-03-20, 16:54   
  


Mam Pytanie :
1. Usunąłem domyślne rangi .
2. Teraz jak dodać nowe .
3. Z góry dziękuje
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 163 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3258
Wysłany: 2014-03-20, 17:33   
  


ProDurex, utwórz grupy i nadaj im dowolne kolory.
 
     
patryk10tl 


Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 57
Wysłany: 2014-05-11, 22:04   
  


Jak zmienić tło forum na stylu "FrayCan"?
 
 
     
zapalniczka 

Wpisz dowolną liczbę: 1
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 23 Lut 2014
Posty: 133
Skąd: Łódź
Wysłany: 2014-05-11, 22:35   
  


Musisz modyfikować styl albo użyć kodu.
_________________
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,43 sekundy. Zapytań do SQL: 8
Reklama