ID i mysql |
Autor |
Wiadomość |
angel
|
Wysłany: 2009-12-28, 13:49 ID i mysql
|
|
|
Zezwolenia dla SQL'a:
Wpisz swoje ID (dla kilku oddziel przecinkami) i mam wpisać skąd mam wiedzieć jakie jest??? proszę o odp :P
Tutaj są błędy które miałem z rana i forum nie działało:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/wxvphpbb/domains/wxv.pl/public_html/index.php on line 33
Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/wxvphpbb/domains/wxv.pl/public_html/index.php on line 34
Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/wxvphpbb/domains/wxv.pl/public_html/index.php on line 34
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/wxvphpbb/domains/wxv.pl/public_html/index.php on line 35
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/wxvphpbb/domains/wxv.pl/public_html/index.php on line 35
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/wxvphpbb/domains/wxv.pl/public_html/index.php on line 36
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/wxvphpbb/domains/wxv.pl/public_html/index.php on line 37
Domena wolna. Aby zarejestrować forum pod tym adresem wejdz na www.grupy-dyskusyjne.pl |
|
|
|
|
Szogi1910
Wpisz dowolną liczbę: 1
|
Wysłany: 2009-12-28, 14:59
|
|
|
angel napisał/a: | Zezwolenia dla SQL'a:
Wpisz swoje ID (dla kilku oddziel przecinkami) i mam wpisać skąd mam wiedzieć jakie jest??? proszę o odp :P |
Domyślne jest 2 |
|
|
Mich@ł
Administrator
Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
|
Wysłany: 2009-12-28, 16:30
|
|
|
angel, ID uzytkownika masz zawsze podane w linku do profilu np.
Cytat: | http://www.ees.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=138 |
|
|
|
|
|
|