Zmiana Emajla forum |
Autor |
Wiadomość |
Miruś
|
Wysłany: 2013-07-20, 14:58 Zmiana Emajla forum
|
|
|
Założyłam forum i nie pamiętam emajla na jaki był założony. Z mojego konta emajl nie działa. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość zmiany emajla na jakim założyłam forum?
A jeśli nie ma czy ktoś wyżej stanowiskiem niż Administrator może usunąć domyślne grupy z forum? |
|
|
|
|
Pablo
Wpisz dowolną liczbę: 2147483647
|
Wysłany: 2013-07-20, 15:32 Re: Zmiana Emajla forum
|
|
|
e-maila, jak coś.
Masz dostęp do Panelu wxv?, chyba nie. Jeśli nie a forum jest nowe nie ma tam w ogóle postów to możesz założyć forum z to samą nazwą na czo.pl
A w ogóle to na ten sam adres e-mail zakładałeś panel i forum więc jeśli masz dostęp do forum to wejść w swój profil i tam będziesz miał swój mail.
Miruś napisał/a: |
A jeśli nie ma czy ktoś wyżej stanowiskiem niż Administrator może usunąć domyślne grupy z forum? |
Nie nikt poza Adminem nie może który zakładał forum, chyba że inny użytkownik ma dostęp do panelu. |
_________________ Zawartość podpisu została usunięta z powodu obraźliwych treści użytkownika |
|
|
|
|
Miruś
|
Wysłany: 2013-07-20, 15:49
|
|
|
Chodzi o to, ze forum mam już zrobione. Wszystko na nim jest.
Mój adres emajl nie działa. Mam dostęp do Panelu lecz mój adres nie działa. |
|
|
|
|
Pablo
Wpisz dowolną liczbę: 2147483647
|
Wysłany: 2013-07-20, 19:24
|
|
|
Email! więcej nie będę powtarzał.
Jak to nie działa? nie znasz hasła tego maila?
Coraz bardziej Cie nie rozumiem. |
_________________ Zawartość podpisu została usunięta z powodu obraźliwych treści użytkownika |
|
|
|
|
Angvil
|
Wysłany: 2013-07-20, 20:40
|
|
|
Miruś, jeśli nie pamiętasz na jaką pocztę założyłaś forum, możesz to sprawdzić w panelu.
Wchodzisz w PA - konfiguracja - Główne. Na samym dole znajdują się 'Ustawienia E-mail'i' i pod e-mail który jest tam wpisany, jest założone forum i na ten e-mail będziesz mogła się zalogować do panelu na wxv |
|
|
|
|