Forum Supportu Strona Główna Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Szogi1910
2011-02-17, 22:58
kod do shotboxa
Autor Wiadomość
usia 

Dołączyła: 09 Lis 2009
Posty: 106
  Wysłany: 2010-06-06, 22:44   kod do shotboxa
  


jak ktoś potrzebuje kodzik do SB [oczywiście jesli nie chce SB ktory ma w wybranym stylu to może sobie skopiowac kodzik :mrgreen: parametry oknienka można sobie w kodzie dopasować :)) ........... ;-) wpiszcie kod w post na swoim forum odhaczając html Wyłącz HTML w tym poście - okienko musi być puste to zobaczycie jak wygląda SB :-D

Kod:
<form name="post" action="shoutbox_view.php" method="POST" target="shout_iframe">
<table width="200" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" class="forumline" style="border-width: 1px;">
    <tr>
        <td class="catHead" align="center" height="25"><span class="cattitle"><a href="shoutbox_view.php" class="mainmenu" title="Wszystkie Wiadomości">ShoutBox</a></span></td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="row1" align="center" valign="middle"><iframe style="border-width: 1px;" name="shout_iframe" src="shoutbox_view.php" width="200" height="250"></iframe></td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="row1" align="center" valign="bottom" nowrap="nowrap"><span class="gensmall">
        Wiadomość: <input type="text" name="message" style="height:17px;font-size:9px;width:100px;" size="60" maxlength="500" value="" class="post" onFocus="Active(this)" onBlur="NotActive(this)">
        <br /><input type="submit" name="submit_button" value="Wyślij" class="button" style="font-size:9px; height:17px;" onclick="this.form.submit(); post.message.value=''; return false;">
        &nbsp;<input type="submit" name="refresh" value="R" style="font-size:9px; height:17px; cursor: pointer" title="Odśwież" class="button" onclick="post.message.value=''; this.form.submit();" />
        <input type="hidden" name="mode" value="submit"></span></td>
    </tr>
</table>
</form>
 
     
Damian9525 
Skutery <33


Dołączył: 16 Kwi 2010
Posty: 53
Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-18, 02:03   

Ładnie. Można by podpiąć do FAQ. Zawsze mniej przewalających się postów o kodzie html na SB.
 
 
     
mateusz123025 

Dołączył: 26 Lut 2013
Posty: 60
Skąd: Sieradz :)
Wysłany: 2013-03-14, 17:26   
  


niedziała !!!
_________________
www.stadnina.czo.pl
Forum o Koniach !
 
     
Creazy 


Wpisz dowolną liczbę: 4
Pomógł: 5 razy
Wiek: 21
Dołączył: 19 Sty 2013
Posty: 41
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2013-03-17, 03:01   
  


Polemizuje. Działa!

usia, a ten SB będzie się sam odświeżał?
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,34 sekundy. Zapytań do SQL: 10
Reklama