|
Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl
|
Przesunięty przez: Szogi1910 2013-09-18, 21:26 |
Rozjeżdżające się forum |
Autor |
Wiadomość |
cynamonek
|
Wysłany: 2013-04-25, 16:48 Rozjeżdżające się forum
|
|
|
Gdy wejdzie się w temat np. z parkiem/barem forum bardzo się rozjeżdża. Na stronie głównej jest normalnie. Różnica jest zauważalna i to troszkę przeszkadza. Szukam sposobu by to naprawić, więc jeśli ma ktoś jakiś pomysł co mogło brzydkiego tam się wydarzyć, proszę pisać.
Zrzut ekranu:
tak wygląda forum po kliknięciu w temat
Próbowałam sama znaleźć przyczynę, sprawdzałam, jak forum prezentuje się z wlepionym, przerobionym stylem, jak bez, sprawdziłam pola w profilu, na innym testowym forum wszystko gra. Stronka się nie rozjeżdża, jednym słowem jest cacy.
Dodam jeszcze, że reklamy wykupione są na 40 dni.
Po sprawdzeniu innych for, niektóre też się rozjeżdżają, ale to nie jest zależne od serwera, co uświadcza mnie w przekonaniu, że problem znajduje się bezpośrednio na forum.
Link: www.bsc.wxv.pl |
|
|
|
|
Pablo
Wpisz dowolną liczbę: 2147483647
|
Wysłany: 2013-04-26, 11:26
|
|
|
Dodawales cos do PA? |
_________________ Zawartość podpisu została usunięta z powodu obraźliwych treści użytkownika |
|
|
|
|
Mich@ł
Administrator
Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
|
Wysłany: 2013-04-26, 13:10
|
|
|
cynamonek, spróbuj wywalić swoje modyfikacje np stylu i zobacz czy problem występuje. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci
ROZUMIEM
| Strona wygenerowana w 0.02 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|
|
|
Reklama |
System reklamy Test |
|
|