Wysłany: 2013-07-19, 21:24 Jak zmienić obrazki przy działach forum
Siema, nie wiem jak to się "fachowo nazywa" ale chodzi mi o te obrazki przy działach for.. tutaj jest pokazane o co mi biega: http://img51.imageshack.us/img51/3127/e6fs.jpg
Pytanie może dziecinnie proste ale nw bo ja dopiero zaczynam zabawę w forum, to jest moje pierwsze :P Chciałbym to jak najprościej zmienić w kilkanaście min. jeżeli to jest coś skomplikowanego to narazie sobie odpuszczę :D
Wpisz dowolną liczbę: 2147483647 Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Mar 2013 Posty: 129
Wysłany: 2013-07-19, 23:36
repak59, gdy w danym dziale są nowe posty, w dziale nie ma postów lub są bez odpowiedzi, oraz wtedy kiedy zablokujemy owy dział.
A jeśli chcesz zmienić te ikonki to nie da się ich chyba zmienić, musisz poszukać innego stylu, jak byś miał FTP to co innego.
_________________ Zawartość podpisu została usunięta z powodu obraźliwych treści użytkownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.