Witam, mam pytanie: czy istnieje możliwość ustawienia innego tła dla poszczególnych tematów forum? Tzw zmienne tło w zależności od tego w którym temacie na forum się znajdujemy.
Wpisz dowolną liczbę: 2147483647 Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Mar 2013 Posty: 129
Wysłany: 2013-08-17, 20:44
Z tego co wiem to nie, ale możesz zmienić kolor tytułu wątku.
Chodziło ci o tematy czo o fora/podfor? to jest taka możliwość w PA->Fora->Zarządzaj i ustawienia for/kategorii tam masz w tym ten kolor.
_________________ Zawartość podpisu została usunięta z powodu obraźliwych treści użytkownika
Wpisz dowolną liczbę: 12 Pomogła: 5 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Sie 2012 Posty: 72 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2013-08-22, 15:36
z tłem chyba nie można,
choć możesz zrobić tak że każda kategoria będzie miała inny kolor czcionki,
co według mnie jest bardziej przejrzyste i dające się odróżnić,
niż tło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.