Forum Supportu Strona Główna Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Psuja HTML
Autor Wiadomość
Wolvenka

Wpisz dowolną liczbę: 3
Dołączył: 16 Wrz 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-09-16, 13:26   Psuja HTML
  


No więc edytowałam kod HTML i bardzo mądrze na końcu zamiast </style> wpisałam <style>.
Na tę chwilę moje forum wygląda dość marnie, bo nie mogę się nawet zalogować. Jak to naprawić, jeśli nie mam dostępu do panelu admina?


ps jeśli temat w złym miejscu, to przepraszam, proszę przenieść
 
     
piotrekk 


Wpisz dowolną liczbę: 32142
Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 14 Paź 2014
Posty: 71
Skąd: Bełchatów
Wysłany: 2015-09-16, 14:07   
  


Podaj link do forum ;). Może da się coś zdziałać :roll:

Wolvenka napisał/a:
Na tę chwilę moje forum wygląda dość marnie, bo nie mogę się nawet zalogować.

A masz w ogóle okienko do logowania? Opcję: Zaloguj w Menu? ;p.
 
 
     
Wolvenka

Wpisz dowolną liczbę: 3
Dołączył: 16 Wrz 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-09-16, 14:14   
  


czyż nie mam linku w profilu? O.o
http://www.camphalf-blood.czo.pl/
nic nie ma nawet menu
 
     
piotrekk 


Wpisz dowolną liczbę: 32142
Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 14 Paź 2014
Posty: 71
Skąd: Bełchatów
Wysłany: 2015-09-16, 14:25   
  


Wolvenka napisał/a:
czyż nie mam linku w profilu? O.o


Nie byłem pewien, dlatego zapytałem. Widziałem wiele for, o niemalże tej samej nazwie, i chciałem się tylko upewnić.

Wolvenka napisał/a:
nic nie ma nawet menu


Właśnie wszedłem na Twoją stronę... Zgaduję że edytowałaś styl. Niestety, ale takie zmiany z popełnieniem błędu, są nieodwracalne. Tym bardziej jeżeli nie masz dostępu do Panelu Admina. Jest także panel w czo.pl, ale nie wiem dokładnie czy jest tam taka opcja.
 
 
     
Wolvenka

Wpisz dowolną liczbę: 3
Dołączył: 16 Wrz 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-09-16, 14:37   
  


Jestem adminką i mam dostęp do panelu tylko co zrobić? Nawet jak, to gdyby udało sie uratować dane.... byłoby świetnie O.o
 
     
MinePL12 

Wpisz dowolną liczbę: 6
Dołączył: 26 Lip 2015
Posty: 55
Wysłany: 2015-09-18, 22:55   
  


Mi, na tym forum pojawia się tylko wielki obrazek i nic innego :_:
 
     
piotrekk 


Wpisz dowolną liczbę: 32142
Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 14 Paź 2014
Posty: 71
Skąd: Bełchatów
Wysłany: 2015-09-19, 09:11   
  


MinePL12, ten obrazek, miał zapewne służyć jako tło strony ;-;.

Wolvenka, jeżeli znasz kogoś kto zna się na tym, i wgra otrzymany backup na nowy serwer, to zapoznaj się z tym tematem: http://www.ees.pl/viewtopic.php?t=12

Ale na początek, pierwsze skontaktuj się z Mich@ł'em ;).

PW do Mich@ł'a: http://www.ees.pl/privmsg.php?mode=post&u=2

Nie wiem, czy jeszcze eksport bazy danych MySQL jest czynny, ale powinien być, Mich@ł napisałby gdyby coś się stało, albo eksport został tymczasowo odwołany ;).

P.S Wolvenka, wiem że to był twój pierwszy i nie ostatni błąd, ale na przyszłość skopiuj edytowany kod stylu, i sprawdź czy poprawnie zakończyłaś wiersz kodu, czyli: </style> itp. Albo nie zapomniałaś napisać rozpoczęcia wierszu kodu, czyli: <style> ;).

Jeżeli masz, jeszcze z czymś wątpliwości, to zapraszam na PW. Szkoda klawiatury na spam ;).
 
 
     
Creazy 


Wpisz dowolną liczbę: 4
Pomógł: 5 razy
Wiek: 21
Dołączył: 19 Sty 2013
Posty: 41
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2015-09-19, 13:21   
  


Jeśli nadal masz problem z tym to mogę o rozwiązać od ręki banalnie prostą metodą.
 
 
     
piotrekk 


Wpisz dowolną liczbę: 32142
Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 14 Paź 2014
Posty: 71
Skąd: Bełchatów
Wysłany: 2015-09-19, 15:04   
  


Creazy, lepiej by było żebyś wytłumaczył Wolvence, jak to naprawić tą Twoją ''prostą metodą''. Gdyby Wolvence przydarzyłby się ten sam problem, to wiedziałaby jak ten problem rozwiązać. Ale jak uważasz. To i tak wszystko zależy od Wolvenki czy będzie chciała, abyś jej ten problem naprawił, czy żebyś jej podał metodę. Osobiście, też znam jeden sposób, na naprawę takiego błędu, no ale ty byłeś pierwszy Creazy, więc nie będę się wpychał :->
 
 
     
eloelo300

Wpisz dowolną liczbę: 34
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 19 Sie 2015
Posty: 335
Wysłany: 2015-09-28, 21:30   
  


Po prostu znajdź link prowadzący do Panelu Administracyjnego i wklej go w Pasek URL. Nie wiem czy to pomoże, ponieważ musisz jeszcze wpisać hasło.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,54 sekundy. Zapytań do SQL: 9
Reklama