Modół pomógł zespuł forum |
Autor |
Wiadomość |
Skater
|
Wysłany: 2010-02-04, 17:42 Modół pomógł zespuł forum
|
|
|
Gdy wchodzę w panel administracyjny wyskakuje takie coś:
oard_lang'=>'polish'); ?>
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/users/cache/attach_config.php:1) in /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/includes/functions.php on line 1743
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/users/cache/attach_config.php:1) in /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/includes/functions.php on line 1746 |
|
|
|
|
TonY
|
Wysłany: 2010-02-04, 17:47
|
|
|
Też mam taki problem ;/ |
|
|
|
|
Skater
|
Wysłany: 2010-02-04, 17:55
|
|
|
Czyli to prawdopodobnie problemy z hostingiem,dzisiaj włączyłem modył pomógł i myślałem,że dlatego.
Pytanie do admina,kiedy to będzie naprawione??? |
|
|
|
|
Szogi1910
Wpisz dowolną liczbę: 1
|
Wysłany: 2010-02-04, 18:11
|
|
|
zapewne jak michal sie pojawi na forum czyli gdzies dzis w nocy |
|
|
TonY
|
Wysłany: 2010-02-04, 18:12
|
|
|
Zauważyłem, że wszystkie forumy z czo.pl mają problemy. forum.czo.pl też ma taki jak zauważyłem wchodząc na profil Pana Michała..
Nie mogę również wejść w Kilka Tematów itp.
Niemal na każdej podstronie jest błąd wyświetlany na górze strony. |
|
|
|
|
TomekA12
|
Wysłany: 2010-02-04, 20:21
|
|
|
Najgorsze jest to, że nie działa Panel Admina!
Oto moje błędy
Cytat: | oard_lang'=>'polish'); ?>
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/users/cache/attach_config.php:1) in /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/includes/sessions.php on line 701
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/users/cache/attach_config.php:1) in /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/includes/sessions.php on line 702
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/users/cache/attach_config.php:1) in /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/includes/functions.php on line 1743
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/users/cache/attach_config.php:1) in /home/czopl/domains/czo.pl/public_html/includes/functions.php on line 1746 |
Czyli do tamtych doszły jeszcze dwa. |
|
|
|
|
Zero
Wpisz dowolną liczbę: 444
|
Wysłany: 2010-02-04, 21:01
|
|
|
TomekA12 - Adres forum w profilu *:
Jeżeli posiadasz forum w naszej platformie hostingowej koniecznie wpisz jego adres. Brak adresu == brak pomocy!!! |
|
|
|
|
|