Wysłany: 2010-06-30, 12:29 Jak zrobić na forum ogłoszenie
Jak to zrobić chodzi mi o to że chcem zrobić ogłoszenie ale duże żeby były te litery i kolorowe dam stronke gdzie to jest takie www.Priv-Metin2.pl ale nie wiem jak to zrobic może trzeba mieć domenę Proszę o pomoc. Tamte forum co mam jako moje to moje tylko bede je od nowa robić
Mateusz, Jeśli chcesz włączyć ogłoszenie to wchodzisz w PA > Ogólne > Konfiguracja > Strony głównej i tam odznaczasz ogłoszenie na Tak. Niżej masz Okienko w które wpisujesz treść ogłoszenia, możesz stosować html. Jak formatować tekst w html znajdziesz na tej stronie: www.kurshtml.boo.pl
Na przyszłość sprawdzaj czy takiego tematu nie było już na forum, bo jak zrobić ogłoszenie multum jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.