|
Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl
|
Zeżarło mi zapis konfiguracji |
Autor |
Wiadomość |
Borówka
|
Wysłany: 2010-08-14, 08:56 Zeżarło mi zapis konfiguracji
|
|
|
Jak w nazwie tematu - wczoraj jeszcze miałam w PA dostęp do zapisu konfiguracji, a dziś patrzę i już go nie mam. Nie wiem co musiałam poustawiać, żeby to znikło, ale...
Dwa: nie wiem jak usunąć średniej wielkości tekst "Strona Głowna", koło loga forumowego - z początku odsyłał mnie do portalu, więc go wyłączyłam, ale tekst nadal został.
Btw. wyłączyłam "Download", bo stwierdziłam, że nie jest mi do szczęścia potrzebne, po drugie nie wiem do czego służy - czy to mógł być jakiś powód tych wcześniejszych komplikacji? [aczkolwiek nie widzę w tych trzech sprawach żadnych powiązań...]
// muszę podkreślić, że pierwszy raz korzystam z czo.pl, i połowa rzeczy mnie tam zastanawia. |
|
|
|
|
Cabriio
Webmaster
|
Wysłany: 2010-08-14, 13:32
|
|
|
Borówka napisał/a: | Jak w nazwie tematu - wczoraj jeszcze miałam w PA dostęp do zapisu konfiguracji, a dziś patrzę i już go nie mam. Nie wiem co musiałam poustawiać, żeby to znikło, ale... |
Administrator hostingu usunął tą opcję na wszystkich forach ponieważ była zbędna.
Borówka napisał/a: | Dwa: nie wiem jak usunąć średniej wielkości tekst "Strona Głowna", koło loga forumowego - z początku odsyłał mnie do portalu, więc go wyłączyłam, ale tekst nadal został. |
Nie wiem czy się da ale poczytaj poradnik szogiego o edycji stylu bez ftp może coś znajdziesz.
Borówka napisał/a: | Btw. wyłączyłam "Download", bo stwierdziłam, że nie jest mi do szczęścia potrzebne, po drugie nie wiem do czego służy - czy to mógł być jakiś powód tych wcześniejszych komplikacji? [aczkolwiek nie widzę w tych trzech sprawach żadnych powiązań...] |
Nie ma to nic do rzeczy Ta opcja umożliwia umieszczać pliki które mogą ściągać użytkownicy. |
|
|
Borówka
|
Wysłany: 2010-08-15, 13:51
|
|
|
Okej, dzięki :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci
ROZUMIEM
| Strona wygenerowana w 0.02 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|
|
|
Reklama |
System reklamy Test |
|
|