Bardzo proszę o zastanowienie się administracji ees.pl nad kandydaturą Cabriio na moderatora. Myślę, że się nadaje na tą funkcję, to widać przecież, poza tym jest aktywny.
Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i czekam na wypowiedzi.
Jestem na NIE. Powodów jest kilka, ale uogólniając, musi jeszcze dorosnąć w kilku sprawach i zmniejszyć sobie własne "ego". Już teraz nad nim dominuje, co łatwo wyczytać w wielu wypowiedziach.
Temat zresztą nadaje się do HP a nie w Ogłoszeniach.
Zero, co do tego ego to po samym piśmie trudno poznać co chce ktoś przekazać, jakie emocje i odczucia, zwłaszcza, że ja jestem właśnie słaby w tejże funkcji ekspresywnej. Nie zawszę piszę dokładnie to co chciałbym napisać. Z tym dorośnięciem to niech Cię mój młody wiek nie zmyli. Doświadczyłem więcej niż Ci się wydaje. Nie rozumiem jednak o co chodzi z tą dominacją.
Co do tej kandydatury. Osobiście uważam, że Szogi sobie doskonale radzi i nie potrzebna mu pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.