Przesunięty przez: Szogi1910 2012-12-26, 17:13 |
Ps-plotki |
Autor |
Wiadomość |
DaviD
|
Wysłany: 2011-04-21, 21:20 Ps-plotki
|
|
|
Lubicię grać w Gta Samp?Forum plotkarskie serwera samp i klanów powiązanych z nim zaprasza! Warto odwiedzić forum oraz zostać graczem naszego serwera DM na platformie 0.3c!!!Gorąco zapraszam:http://www.ps-plotki.czo.pl |
|
|
|
|
Szogi1910
Wpisz dowolną liczbę: 1
|
Wysłany: 2011-04-22, 10:42
|
|
|
Ciekawe forum aż zniechęca do rejestracji napis
Cytat: | Dostęp do tej części forum wymaga zalogowania się.
Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany, kliknij Tutaj żeby przejść do formularza rejestracyjnego.
|
|
|
|
LOA
Zwykły User ...
Wiek: 31 Dołączył: 10 Lis 2010 Posty: 365 Skąd: Nie wiadomo
|
Wysłany: 2011-04-22, 12:06
|
|
|
Szogi1910, zgodzę się z Tobą w 10000%.
Nawet pomóc Ci nie można, bo mi się rejestrować nie chcę, żeby zobaczyć te forum.
Pewnie jakbym został jednym z użytkowników to i tak na forum nie byłoby nic oprócz kilku postów. Jeżeli tak nie jest to przepraszam.
Daj więcej "wolności" gościom to pogadamy, czy forum jest "fajne", czy też marne ... |
|
|
|
|
buzz
|
Wysłany: 2011-04-29, 20:48
|
|
|
Pokój Administracyjny , nawet bez hasła wszyscy użytkownicy mogą to zobaczyć. Ale gratulację widzę że forum się rozkręca. |
|
|
|
|
DaviD
|
Wysłany: 2011-05-17, 08:57
|
|
|
Pa bez hasła chyba ci się coś przewidziało? Restrykcja jest włączona ponieważ to forum dotyczy klanów samp i musimy wiedzieć kto wchodzi na forum. Forum wygląda jak wygląda bo nie ma dostępu do ftp, chociaż parę rzeczy już zedytowalismy chociaż by przez arkusz css...obecnie myślimy nad przenosinami na inny hosting więc nie wiem dlaczego mówicie tak o tym forum... |
_________________ www.krainafilmowa.cba.pl |
|
|
|
|
LOA
Zwykły User ...
|
Wysłany: 2011-05-17, 13:17
|
|
|
Bez FTP można zrobić prawie wszystko, jeżeli masz chęci.
Zamierzam zrobić swoje forum webmasterskie, gdzie wszystko postaram się opisać, poczekam tylko aż czo.pl zostanie włączone ...
Cytat: | Restrykcja jest włączona ponieważ to forum dotyczy klanów samp i musimy wiedzieć kto wchodzi na forum |
To podajcie komunikat w ogłoszeniu i włączcie aktywacje kont przez administratorów.
Inaczej sensu to nie ma ...
Buzzowi pewnie chodziło o dział na forum tylko dla administracji.
Cytat: | obecnie myślimy nad przenosinami na inny hosting więc nie wiem dlaczego mówicie tak o tym forum... |
Mniej zaśmiecania serwera ... :)
Cytat: | Forum wygląda jak wygląda bo nie ma dostępu do ftp |
Akurat o dostęp do FTP tu nie chodzi.
Jak już wspominałem, można zrobić bez niego wiele ciekawych urozmaiceń. |
|
|
|
|
DaviD
|
Wysłany: 2011-05-18, 17:31
|
|
|
LOA napisał/a: | Mniej zaśmiecania serwera ... :) |
Skasuj reklamiarke to nie bedzie smieci na serwerze.
Edycja bez ftp jest skomplikowana i nie chce mi sie grzebac w literkach i zmieniac forum.
Thx za rade z aktywacja kont przez @.
Pomysle. |
_________________ www.krainafilmowa.cba.pl |
|
|
|
|
LOA
Zwykły User ...
|
Wysłany: 2011-05-18, 18:20
|
|
|
Cytat: | Skasuj reklamiarke to nie bedzie smieci na serwerze. |
No niestety, nie ma takiej możliwości. Reklamiarka łamie regulamin hostingu ? Zgłoś Mich@łowi, w przeciwnym razie nie zawracaj głowy takimi tekstami.
Cytat: | Edycja bez ftp jest skomplikowana i nie chce mi sie grzebac w literkach i zmieniac forum. |
Jak nie masz chęci, to po co zakładasz forum ? |
|
|
|
|
buzz
|
Wysłany: 2011-05-26, 20:50
|
|
|
Kod: | Pa bez hasła chyba ci się coś przewidziało? Restrykcja jest włączona ponieważ to forum dotyczy klanów samp i musimy wiedzieć kto wchodzi na forum. Forum wygląda jak wygląda bo nie ma dostępu do ftp, chociaż parę rzeczy już zedytowalismy chociaż by przez arkusz css...obecnie myślimy nad przenosinami na inny hosting więc nie wiem dlaczego mówicie tak o tym forum... |
Chodziło mi o Pokój Administracyjny , ale jak teraz widzę że zostało dodane. Pewnie wiozłeś ustawiłeś żeby było hasło i ze mnie głupka chciałeś zrobić ? nie udało Ci się :)
Kod: | Ciekawe forum aż zniechęca do rejestracji napis
Cytat:
Dostęp do tej części forum wymaga zalogowania się.
Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany, kliknij Tutaj żeby przejść do formularza rejestracyjnego. |
Zgadzam się także , po co to ? ... Tylko tym ludzi sobie odbierasz.
Pozdrawiam, buzz.
PS. Sory z odkop. |
|
|
|
|
|