|
Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl
|
Problem z suboforami |
Autor |
Wiadomość |
Gaia
|
Wysłany: 2012-06-20, 21:24 Problem z suboforami
|
|
|
Kiedy dodaję suboforę wyskakuje coś takiego na str. głównej
" class="gensmall">Avatarnie
na różnych stylach jest tak samo, nie ma kodów, które dałoby się domknąć itd.
Proszę o pomoc. |
|
|
|
|
Mich@ł
Administrator
Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
|
Wysłany: 2012-06-21, 11:24
|
|
|
Gaia, problem jest z niedomkniętym kodem. Szukaj przyczyny w kodach które dodałeś na forum (ogłoszenia, opisy działów itd). |
|
|
|
|
MultiGTAMISSION
Wpisz dowolną liczbę: 1254655
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Gru 2011 Posty: 146 Skąd: Pyrzyce
|
Wysłany: 2012-06-26, 14:41 A też...
|
|
|
Możliwe też, że podczas pisania popełniono błąd. Mam książkę o tworzeniu stron WWW i był przykład z błędem. |
_________________ Podpis. |
|
|
|
|
Nepeese
|
Wysłany: 2012-06-28, 11:42
|
|
|
Kiedyś miałam podobny kłopot, ale go zignorowałam i zmieniłam widok na drzewo. Teraz dopiero zaczęłam kombinować nad tym, i doszłam do takiego wniosku:
Jeżeli w opisie subforum użyje się jakiegoś kodu HTML i będzie on zawierał cudzysłowy, coś się miesza i pojawia się w widoku strony głównej takie coś, jak pokazała Gaia. Problemu nie ma z modyfikowaniem opisu przez np. center, br, b etc., ponieważ one nie zawierają cudzysłowów. Kiedy już chce się wstawić obrazek (img src="...") lub zmodyfikować kolor/wielkość (font size="..." color="..."), coś jest nie tak. Ewentualnie, w tych kodach można pominąć cudzysłów, i też działają, ale jednak z jakiegoś powodu tych cudzysłowów się używa. Drugą opcją jest zdefiniowanie stylu tekstu gdzieś indziej na forum, a w opisie subforum można użyć tylko zdefiniowanego odnośnika, ale to rozwiązanie na modyfikację tekstu, nie obrazek.
To takie moje doprecyzowanie podanego problemu. Wynika to z obserwacji, na kodach i tworzeniu stron się jakoś bardzo nie znam, jednak to nie ma związku z żadnym kodem, który został wrzucony na forum przez jego założyciela. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci
ROZUMIEM
| Strona wygenerowana w 0.02 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|
|
|
Reklama |
System reklamy Test |
|
|