|
Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl
|
Przesunięty przez: Szogi1910 2012-09-27, 19:25 |
Da radę? |
Autor |
Wiadomość |
corazon
|
Wysłany: 2012-09-15, 01:42 Da radę?
|
|
|
Zauważyłam, że na domenach są wypisane kolejno: kategoria forum, tematy, posty, ostatnia wiadomość. Wiecie o co chodzi - wszystko jest na jednej belce. A jednak patrząc na francuskie fora, dokładnie forumgratuit.be gdzie to jest odpowiednikiem forumpolish jest inaczej. To znaczy przy wybieraniu stylów jest normalnie, ale jakimś cudem oni omijają tą dosyć przeszkadzającą mi belkę i zrobili sobie coś takiego:
http://s6.ifotos.pl/img/Beztytuuj_xhehsan.jpg
da się tak na wxv/czo/aaf? od czego to zależy? mistrze cssów od wyglądu czy jakieś inne duperele, które potrafią tylko oni?
ps. sprawdziłam też drugie forum hostingowane na forumgratuit no i oni mają tak jak my, razem z belkami. |
|
|
|
|
Piotrek
|
Wysłany: 2012-09-22, 09:22
|
|
|
corazon wiesz, moze Francuz umie takie rzeczy robić a my nie? Popytaj ludzi dobrze znających się na CSS/HTML. Może oni ci doradzą. |
_________________ Pomogłem? Daj pomógł :)
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci
ROZUMIEM
| Strona wygenerowana w 0.02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|
|
|
Reklama |
System reklamy Test |
|
|