|
Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl
|
Centrum Dubstepu, joomla |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 2014-07-20, 09:03 Centrum Dubstepu, joomla
|
|
|
Witam serdecznie, poszukuje osób chętnych do pomocy przy projekcie strony www.dubstep.center
Strona o tematyce Dubstepu, planuje forum, nowinki, życiorysy autorów utworów, recenzje i może w przyszłości radio internetowe(może, licencja...). Posiadam kilka zakupionych szablonów na joomlashine.com
Aktualnie planuje postawić stronę na najnowszej Joomla z szablonem "Magazine" dostosowanym do moich potrzeb. Grzebię trochę sam, ale z powodu pracy potrzebuję pomocy.
Kogo potrzebuje?
-Grafika (Ja znam tylko podstawy Photoshopa)
-Kogoś do pisania artykułów w języku Polskim
-Kogoś do pomocy przy konfiguracji joomla (Brak czasu z mojej strony)
-Kogoś innego? (zaproponuj w czym możesz pomóc)
-Kogoś do wyszukiwania ciekawych utworów w stylu Dubstepu
Pomoc potraktuj jako wolontariat i możliwość podejrzenia tego i owego podczas budowy strony. Poza satysfakcją "prowadzenia" własnej strony na chwilę obecną nie mogę nic zaoferować, chyba że reklama z mojej strony na stronie. Wiek dowolny, liczą się umiejętności. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci
ROZUMIEM
| Strona wygenerowana w 0.02 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|
|
|
Reklama |
System reklamy Test |
|
|