Forum Supportu Strona Główna Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czasem biała strona po wysłaniu postu
Autor Wiadomość
Vela 

Wpisz dowolną liczbę: 10
Wysłany: 2014-10-13, 20:19   Czasem biała strona po wysłaniu postu

Witam,

Ostatnio zauważyłam dosyć irytujący problem, który może przesadnie częsty nie jest, ale występuje.

Mianowicie po napisaniu postu i kliknięciu "wyślij" czasem wita nas biała strona, a co za tym idzie - nie wysyła postu. Owszem nie ma problemu dać wstecz i wysłać to jeszcze raz, ale niektórzy mogą np. nie zwrócić na to uwagi, wyłączą taką stronę a potem się dziwią, że nie mają postu.

Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Wysłany: 2014-10-14, 07:25   

Vela, podaj mi więceju szczegółów ;) W tym czasie forum chodzi wolniej? Posty są dużej objętości? Jak często występuje?

Ogólnie potrzebuje trochę więcej danych, ponieważ sam serwer nie jest przeciążony i akurat wxv.pl powinno chodzić bez najmniejszego problemu.

Sprawdź też czy przypadkiem problemem nie jest wygląd forum ponieważ z tego co widzę masz tam sporo zew grafiki.

Vela 

Wpisz dowolną liczbę: 10
Wysłany: 2014-10-14, 14:10   

forum działa normalnie, co do częstości występowania to wczoraj trafiłam na ten problem właśnie kilka minut przed napisaniem tego tematu i teraz jak odpisuję to miałam ponownie ten problem czyli gdzieś 15:03.

Posiadam dużo grafik zewnętrznych ale nie ma przy nich jakiś skryptów, nie mam też jakoś przesadnie mocno zmodyfikowanego stylu. W sumie pojawianie się tego problemu mogę określić jako totalnie randomowy. Nie wydaje mi się aby objętość postów miała tu znaczenie, gdyż ten wczorajszy był stosunkowo krótki, krótszy niż dzisiejszy, aczkolwiek może ma to jakieś znaczenie, cóż nie wiem.

Odpowiedz do tematu