|
Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl
|
własny nagłówek |
Autor |
Wiadomość |
teszka
|
Wysłany: 2014-12-02, 00:54 własny nagłówek
|
|
|
temat był wałkowany kilka razy, ale muszę rozwiać moje wszelkie wątpliwości ;>
zatem chciałabym wprowadzić na forum własny nagłówek, który wcześniej już funkcjonował, ale, niestety, niektórzy użytkownicy skarżyli się na brak widocznego powiadomienia, kiedy przyszła wiadomość, więc musiałam zrezygnować z tego rozwiązania. jednak wciąż krąży mi ono po głowie i w związku z tym mam dwa pytania:
1) czy aby na pewno nie ma żadnego linku, który by za to odpowiadał? ostatnio przeglądałam źródło strony i natknęłam się na takie coś: Kod: | window.open('privmsg.htm?mode=newpm', '_phpbbprivmsg', 'HEIGHT=225, resizable=yes, WIDTH=400'); | nie wiem, czy można to w jakikolwiek sposób wykorzystać, ale jeśli tak - to jak?
2) Szogi1910 napisał/a: | Bo na własnym nagłówku nie ma takiej możliwości aby się wyświetlały bez dostępu do ftp jedynie co można to zrobić aby wyskakiwał pop'up jak przyjdzie wiadomość | czym jest pop'up i jak to można zrobić?
z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź! |
|
|
|
|
Vela
Wpisz dowolną liczbę: 10
|
Wysłany: 2014-12-06, 18:43
|
|
|
Chyba się nie da, inaczej by ktoś już to pewnie wymyślił :P Kiedyś wystarczały wyskakujące pop-upy ale teraz przeglądarki je blokują.
Wiem, że na phpbb3 spokojnie da się to zrobić bo tam ktoś to przemyślał, a tu niestety nie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci
ROZUMIEM
| Strona wygenerowana w 0.02 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|
|
|
Reklama |
System reklamy Test |
|
|