Forum Supportu Strona Główna Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Mich@ł
2015-01-07, 16:18
Problem z kolorami
Autor Wiadomość
atyde 

Wpisz dowolną liczbę: 1
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 09 Lis 2013
Posty: 44
Wysłany: 2015-01-07, 15:33   Problem z kolorami
  


Mam taki komunikat gdy próbuję wybrać kolor rangi

Fatal error: Call to undefined function message_die() in /home/czo/domains/czo.pl/public_html/images/includes/db.php on line 51

Natomiast wpisany adres z obrazkiem rangi znika. Przejęłam z powrotem swoje forum i nie wiem czy poprzednik coś namieszał czy to jest problem gdzie indziej.
 
     
atyde 

Wpisz dowolną liczbę: 1
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 09 Lis 2013
Posty: 44
Wysłany: 2015-01-07, 15:53   
  


Widzę, ze zdublowałam już istniejący problem. Proszę o usunięcie.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM
Strona wygenerowana w 0,37 sekundy. Zapytań do SQL: 9

Reklama

Baza przepisów kulinarnych