Forum Supportu Strona Główna Forum Supportu
czo.pl/wxv.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Własny Nagłówek
Autor Wiadomość
Szogi1910 

Wpisz dowolną liczbę: 1
Pomógł: 19 razy
Dołączył: 18 Sie 2009
Posty: 938
Wysłany: 2010-01-30, 12:51   Własny Nagłówek
  


Witam
Dziś wam opiszę jak zrobić własny nagłówek

Wchodzimy do Panel Administracyjny --> Konfiguracja --> Strona Główna --> Banner w nagłówku forum --> Tak

Aby wam działał wasz nagłówek trzeba wyłączyć oryginalny

PA -> Ogólne -> Strony głównej -> Wyłącz oryginalny nagłówek -> Tak

Własny nagłówek dla zalogowanych z obrazkami

Kod:
begin_logged_in
<a href="/privmsg.php"><img src="Adres Obrazka (Prywatne Wiadomości)" /></a>
<a href="/faq.php"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href="/memberlist.php"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href="/login.php?logout=true&sid=au_sid"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href="/groupcp.php"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href="/search.php"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href=/profile.htm?mode=editprofile&sid=au_sid> <img src="Adres Obrazka" /></a>
end_logged_in


Własny nagłówek dla niezalogowanych z obrazkami

Kod:
begin_logged_out
<a href="/privmsg.php"><img src="Adres Obrazka (Prywatne Wiadomości)" /></a>
<a href="/faq.php"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href="/memberlist.php"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href="/login.php?logout=true&sid=au_sid"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href="/groupcp.php"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href="/search.php"><img src="Adres Obrazka" /></a>
<a href=/profile.htm?mode=editprofile&sid=au_sid> <img src="Adres Obrazka" /></a>
end_logged_out


Kod:



Same linki dla zalogowanych

Kod:
begin_logged_in
<a href="/privmsg.php">Prywatne Wiadomości</a>
<a href="/faq.php">FAQ</a>
<a href="/memberlist.php">Użytkownicy</a>
<a href="/groupcp.php">Grupy</a>
<a href=/profile.htm?mode=editprofile&sid=au_sid> Profil</a>
<a href="/login.php?logout=true&sid=au_sid">Wyloguj</a>
<a href="/search.php">Szukaj</a>
end_logged_in



Same linki dla niezalogowanych


Kod:
begin_logged_out
<a href="/privmsg.php">Prywatne Wiadomości</a>
<a href="/faq.php">FAQ</a>
<a href="/memberlist.php">Użytkownicy</a>
<a href="/groupcp.php">Grupy</a>
<a href=/profile.htm?mode=editprofile&sid=au_sid> Profil</a>
<a href="/login.php?logout=true&sid=au_sid">Wyloguj</a>
<a href="/search.php">Szukaj</a>
end_logged_out
_________________
Ostatnio zmieniony przez Szogi1910 2013-01-03, 10:03, w całości zmieniany 2 razy  
 
     
Amy

Dołączył: 21 Sty 2011
Posty: 17
Wysłany: 2011-07-28, 22:05   
  


Mam pytanie.
A jeżeli chce dodać mój nagłówek, czyli to tzw. logo strony i pod tym chcę mieć te linki to jak to zrobić. Bo jak biorę "wyłącz oryginalny nagłówek" to wyłącza mi też moje logo/nagłówek forum.
Mam nadzieję, ze napisałam tak, że wiadomo o co chodzi ;)
 
     
LOA 
Zwykły User ...


Wiek: 25
Dołączył: 10 Lis 2010
Posty: 365
Skąd: Nie wiadomo
Wysłany: 2011-07-28, 23:25   
  


Amy, przecież masz wszystko opisane w temacie.

Cytat:
Własny nagłówek dla zalogowanych z obrazkami

Kod:
begin_logged_in
<a href="/privmsg.php"><img src="Adres Obrazka (Prywatne Wiadomości)" /a></a>
<a href="/faq.php"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/memberlist.php"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/login.php?logout=true&sid=au_sid"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/groupcp.php"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/search.php"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/profile.php?mode=editprofile"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
end_logged_in


Własny nagłówek dla niezalogowanych z obrazkami

Kod:
begin_logged_out
<a href="/privmsg.php"><img src="Adres Obrazka (Prywatne Wiadomości)" /a></a>
<a href="/faq.php"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/memberlist.php"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/login.php?logout=true&sid=au_sid"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/groupcp.php"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/search.php"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
<a href="/profile.php?mode=editprofile"><img src="Adres Obrazka" /a></a>
end_logged_out


Kod:



Same linki dla zalogowanych

Kod:
begin_logged_in
<a href="/privmsg.php">Prywatne Wiadomości</a>
<a href="/faq.php">FAQ</a>
<a href="/memberlist.php">Użytkownicy</a>
<a href="/groupcp.php">Grupy</a>
<a href="/profile.php?mode=editprofile">Profil</a>
<a href="/login.php?logout=true&sid=au_sid">Wyloguj</a>
<a href="/search.php">Szukaj</a>
end_logged_in



Same linki dla niezalogowanych


Kod:
begin_logged_out
<a href="/privmsg.php">Prywatne Wiadomości</a>
<a href="/faq.php">FAQ</a>
<a href="/memberlist.php">Użytkownicy</a>
<a href="/groupcp.php">Grupy</a>
<a href="/profile.php?mode=editprofile">Profil</a>
<a href="/login.php?logout=true&sid=au_sid">Wyloguj</a>
<a href="/search.php">Szukaj</a>
end_logged_out
 
 
     
Vela 


Wpisz dowolną liczbę: 10
Dołączyła: 20 Sty 2011
Posty: 81
Wysłany: 2011-08-03, 13:54   
  


Niestety to nie działa. Tutaj macie trochę inaczej zrobione te linki, a jak zrobi się tak jak jest napisane to wywala, że nie można się połączyć z serwerem, że taka strona nie istnieje.

Rozgryzłam to poprzez dodanie adresu forum np.
Cytat:

begin_logged_out
<a href="http://www.amok.czo.pl/search.php"><img src="http://img192.imageshack.us/img192/9302/tropienie.png" /a></a>
<a href="http://www.amok.czo.pl/memberlist.php"><img src="http://img600.imageshack.us/img600/9094/populacja.png" /a></a>
<a href="http://www.amok.czo.pl/groupcp.php"><img src="http://img841.imageshack.us/img841/5489/bestaia.png" /a></a>
<a href="http://www.amok.czo.pl/profile.php?mode=register.php"><img src="http://img189.imageshack.us/img189/2646/przemianaj.png" /a></a>
<a href="http://www.amok.czo.pl/login.php"><img src="http://img696.imageshack.us/img696/5139/wkrocz.png" /a></a>
end_logged_out


Niestety opcja edycji profilu w ten sposób nie działa, wywala mnie na stronę główną:
Cytat:

<a href="http://www.amok.czo.pl/profile.htm?mode=editprofile"><img src="http://img853.imageshack.us/img853/90/postacd.png" /a></a>


Z góry mówię, że z profile.php?mode=editprofile też nie działa.

Wyloguj też nie działa
Cytat:

<a href="http://www.amok.czo.pl/login.php?logout=true&sid=au_sid"><img src="http://img33.imageshack.us/img33/8426/odejdz.png" /a></a>


Jakieś pomysły?
 
     
Szogi1910 

Wpisz dowolną liczbę: 1
Pomógł: 19 razy
Dołączył: 18 Sie 2009
Posty: 938
Wysłany: 2011-08-03, 17:00   
  


Vela, Widocznie popełniasz w czymś błąd było to sprawdzane i nie jedna osoba tego użyła i im dziala
_________________
 
     
Vela 


Wpisz dowolną liczbę: 10
Dołączyła: 20 Sty 2011
Posty: 81
Wysłany: 2011-08-03, 17:25   
  


Nie popełniam błędu, ponieważ "redir" się aktywuje jeśli używam samych tych końcówek co w efekcie kończy się adresem:

Cytat:

http://groupcp.php/


a taki adres przecież nie istnieje.

Załączam też screena owego "redira"

http://i53.tinypic.com/eqtid0.jpg
 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 163 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3257
Wysłany: 2011-08-03, 18:09   
  


Vela, wywal z href=""

Kod:
http://www.amok.czo.pl/
 
     
Vela 


Wpisz dowolną liczbę: 10
Dołączyła: 20 Sty 2011
Posty: 81
Wysłany: 2011-08-03, 18:48   
  


Wielkie dzięki.

To i tak w pierwszym poście jest błąd, bo są z "
 
     
Hazel

Wpisz dowolną liczbę: 1
Pomógł: 3 razy
Wiek: 24
Dołączył: 23 Lut 2012
Posty: 84
Wysłany: 2012-02-23, 17:49   
  


A jak zrobić link do rejestracji ? bo tego nie ma w tym schemacie
 
     
MalyKoksKeczap


Dołączył: 07 Lis 2011
Posty: 38
Wysłany: 2012-03-04, 14:52   
  


Ja tego troszkę nie rozumiem :/
_________________

 
     
Mich@ł
Administrator

Wpisz dowolną liczbę: 1234567890
Pomógł: 163 razy
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 3257
Wysłany: 2012-03-04, 19:33   
  


MalyKoksKeczap, a czego konkretnie nie rozumiesz?
 
     
smerffetka

Dołączył: 27 Lis 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-11-30, 15:47   
  


A ja mam problem z "Profilem". Jak daję adres "/profile.php?mode=editprofile" to Użytkownikom (i mi) wyświetla się napis "Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy. Spróbuj ponownie.".
Natomiast gdy dam adres "profile.php?mode=viewprofile&u=au_id" to Użytkownicy widzą swój profil, ale nie mogą go edytować.
 
     
Kalaharii

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Lis 2012
Posty: 40
Wysłany: 2012-11-30, 22:46   
  


a co zrobić, aby byl on w pod obrazkiem ?, Poziomo a nie pionowo.
 
     
Szogi1910 

Wpisz dowolną liczbę: 1
Pomógł: 19 razy
Dołączył: 18 Sie 2009
Posty: 938
Wysłany: 2012-12-09, 10:37   
  


Jak pod obrazkiem zbytnio twojego pytania nie rozumiem
_________________
 
     
Kalaharii

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Lis 2012
Posty: 40
Wysłany: 2012-12-09, 11:03   
  


|strona główna | chat | użytkownicy | grupy | profil | pw | Wyl/Zal |

Chce mieć takie coś pod logiem , chce aby to było tak ułożone, a nie

Strona głowna
chat
Użytkownicy
grupy
profil
itd.

Jak to zrobić ?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,37 sekundy. Zapytań do SQL: 8
Reklama

taśmy magnetyczne